Nytt erbjudande 2019: rabattkort på behandlingar


Jag kan erbjuda en riktig fin bonus för dig som går hos mig ofta och får dina fötter ompysslade så att de känns som nya. Du får ett rabattkort med plats för fem stämplar. En behandling till ordinarie pris ger dig en stämpel.

När du använt upp ett rabattkort får du inte bara den sjätte behandling till halva priset utan du får också ta del andra erbjudanden och kampanjer. Hur denna bonus ser ut mer konkret kan variera beroende på vad jag har för produkter hemma. Det handlar i första hand om att jag kommer att kunna ge dig erbjudanden i form av extra fina priser på populära fotvårdsprodukter. Detta är produkter som jag även även använder under mina behandlingar så att du får testa dem innan. Ibland får jag produktprover för nya artiklar och då kommer jag att dela med mig av dem gratis! Det brukar vara en uppskattad bonus bland mina kunder.

Om du inte bara vill kvittera ut ditt rabattkort i samband med att du gör en behandling hos mig utan kanske ge bort ett i present till någon kan jag skicka det på posten. Det är en mycket uppskattad present vill jag lova! Använd kontaktformuläret nedan så blir det lätt för mig att hålla reda på din förfrågan!
Namn:
Email:
Meddelande: